Правила

Правилник за поведение и  игра в стаи на тайните Treasure Hunters & Criminal Hunters

 

С цел осигуряване на  пълноценното и спокойно забавление на децата  в стаи на тайните Treasure Hunters & Criminal Hunters се установяват правила за безопасна и весела игра.

Игрите са групови и всеки участник следва да :

  1. Бъде спокоен, съсредоточен и наблюдателен. За целите на играта е необходимо участниците да имат екипен дух, добро настроение и логическо мислене. Бъдете последователни, досетливи, единни!
  2. Проявява толерантност към останалите и тяхното темпо на мислене. Всеки е различен, мисли различно и има нужда от различно време за различните загадки. Позволете на другите да мислят спокойно и да се насладят на играта!
  3. Проявява уважение и не се гневи на остналите, ако сбъркат. Всеки има право да погледне, да се докосне и да разучва елементите на играта. Съвсем естествено и нормално е невинаги да успява да разгадае загадките от първия път. Позволете на другите да грешат- помагайте си и заедно ще стигнете до правилнито решение –затова сте ОТБОР.
  4. Бъде внимателен с елементите, съставляващи играта и декора. Играта е плод на авторски труд и огромни усилия. Пазете вещите и инвентара. Позволете и на децата след вас да се забавляват в стаите!
  5. Да обръща внимание на модератора и да се вслушва в съветите му! Ние сме с вас, за да ви помагаме. Моля, чувайте ни, когато се опитваме да го правим!

 

             Недопустимо е грубото, агресивно и обидно отношение към друг играч!

  Недопустимо е блъскането и тичането в стаята!

          Не се допуска унищожаването на елементи от декора и играта!

 

 

Моля, всеки играч да се запознае с правилника и да  следи за спазването му!

На деца, които НЕ спазват правилата за игра в стаите първо ще им бъде направена забележка, а след това ще бъдат предупредени, че могат да бъдат отстранени от играта!