Рожден ден

Игра в стая на тайните

Стаи на тайните The Hunters предлагат един интересен и вълнуващ начин за отпразнуване на празника на Вашето дете със специална отстъпка от стандартната цена като жест за Вашия специален повод!

Стаите са чудесна алтернатива на детските клубове, които за по-големите вече не представляват интерес, но привличат и по-малките, които жадуват за приключения и игри.

Рожденикът има възможност да сподели с отбора си едно невероятно преживяване, изпълнено с:

-разплитане на загадки и разбиване на шифри, в търсене на "съкровище" в стая на тайните Treasure Hunters (кв. Лозенец)

-разрешаване на престъпление в стая на тайните Criminal Нunters (кв. Лозенец)

-търсене на магическа формула в Lab Hunters (кв. Овча Купел)

-космически предизвикателства в Space Hunters (кв. Овча Купел)

Празнуването на Рожден ден в Стаите на тайните The Hunters включва: 60мин игра в стая по избор, подарък за всеки участник и сертификат, в който се упоменава, че отборът е успял да се справи със загадките. Също така снимки, които се изпращат на посочен имейл от родителя.

Почерпка

Предлагаме и следните възможности за почерпка за деца и родители:

*Стая за почерпка за децата (С предоставени от родителя лакомства по негов вкус)

Помещението е  украсено празнично, има музика, маси и столове и може да се ползва в продължение на 60мин срещу заплащане от 30лв.

*Стая за почерпка за родителите (С предоставени от родителя лакомства  по негов вкус)

Помещението е  украсено празнично, има музика, маси и столове и може да се ползва в продължение на 120мин срещу заплащане от 50лв.

Стаята за родители е с капацитет 14 човека.

*При запазване на стая за почерпка за децата (60мин, след играта в стаите на тайните) и стая за почерпка за възрастните(120мин 60мин по време на играта и 60мин след нея) цената общо за двете е 60лв!

*Цялостна организация на Рожден ден за до 7 или за до 14 деца + почерпка за децата и за родителите. За повече информация относно пакети цени моля направете Вашето запитване на имейл: kidsescaperooms@gmail.com

* Заплатената сума за съответния брой играчи НЕ подлежи на възстановяване  при неявяване на играчите и съответно по независещи от екипа на The Hunters причини.